Предвид усложнената белодробна обстановка в страната и чужбина партия Воля стартира гражданска

...
Предвид усложнената белодробна обстановка в страната и чужбина партия Воля стартира гражданска
Коментари Харесай

Партия ВОЛЯ ще помага на пушачи да отказват цигарите

Предвид усложнената белодробна конюнктура в страната и чужбина партия " Воля "  стартира гражданска самодейност в поддръжка на битката с тютюнопушенето. 
Депутатите от придвижването са загрижени за националното здраве, по тази причина решили да оказват помощ на пушачите да се оправят с нездравословния табиет, което да ни направи по-устойчиво на респираторни затруднения общество. 
" За прекъсването на цигарите най-важна е волята! - съобщи депутатка от партията и тръсна грива като темпераментна кобилка. - Затова взехме решение да помогнем на страдащите от навика да си дават парите за цигари и както се пее в песента, хем да кашлят, хем да заплащат. Затова ние деутатите от партия " Воля " се втурнахме да оказваме помощ на хората. Депутатки от парламентарната група към този момент се организирахме да поддържаме психически мъже, подвластни на порока. Ще ги коучваме, мотивираме и масажираме, до момента в който не помнят за вредоносната привичка. Ще им вършим тренинг. Това са трептения от високия указател, които всички ние сме изучили и ще ги предадем на жителите, в случай че ни се доверят при всички ограничения за сигурност. "
Депутатката Елица Пешева, един от моторите на плана " Откажи цигарите ", описа пред нашия микрофон, че вече написала Конституцията и се почувствала свободна за нова, същински гражданска и вълнуваща идея.
И почнала да вдъхва воля на хората в новия план за всеобщо прекъсване на цигарите.
(Пешева е част от Комисията за новата конституция, това е напълно действителен факт, който заслужава нашето нямо удивление.)
За пушачките пък сеанси ще прави персонално водачът на партията с други мачовци от обкръжението му. 
" Аз съм си малко Кашпировски - призна водачът на партията Марешки. - Ще оказа помощ на нашите избирателки и на всички българи, които желаят да скъсат с нездравословния табиет. Забележете, че не съм споделил нищо за лекарства, това не е реклама на бизнеса ми, това е същинска щедрост, посредством която ние вдъхваме воля на хората да се преборят за своето здраве. 
То на здравната система ясно, че не може да се разчита, ами дайте най-малко цигарите да спрем, щото работата е зле. "

 Изображението може да съдържа: 8 души, стоящи хора
Имаме воля да спрем цигарите!
***
Депутатки от парламентарната група вече се снимали в Момин проход по какъв начин споделят НЕ на порока. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР